HET DIKKE DENKBOEK

Filosofie voor beginners

Actie / prijsvraag

De vorige actie van de gratis kaartjes is beindigd wegens te weinig deelnames. Speciaal voor jou hebben wij nu een nieuwe actie op touw gezet.

Schrijf wat filosofie voor jou betekent en

win een gratis jaarabonnement op het tijdschrift Filosofie of Filosofie Magazine

Stuur je inzending van maximaal n A-4 met vermelding van naam en adres per e-mail naar de uitgeverij via vraag@hetdikkedenkboek.nl of info@hetdikkedenkboek.nl

De actie duurt tot 31 december 2015. De uitslag wordt bekend gemaakt op deze pagina. Je adresgegevens worden nooit op deze website gezet. Vraag als je minderjarig bent wel aan je ouders toestemming om mee te mogen doen, want je naam en jouw tekst wordt misschien wel vermeld op de website en sommige ouders willen dat niet.

Voorwaarden:

 Iedereen mag meedoen, dus kinderen n volwassenen

 Hou het kort en helder, maximaal 1 A-4 bladzijde.

 Schrijf in de Nederlandse taal

 Wees praktisch, origineel en eerlijk

 Vermeld je leeftijd

 Met de inzending van jouw bijdrage geef je automatisch toestemming tot weergave van jouw tekst op de website zonder daarvoor iets terug te verlangen (behalve jouw gratis jaarabonnement)

De actie duurt dus tot 31 december 2015 en de meest pakkende inzendingen worden beloond met een abonnement naar keuze. Misschien komt jouw bijdrage op deze pagina van de website! De uitslag wordt bekend gemaakt na de jaarwisseling en via deze website. Als je gewonnen hebt, krijg je vanzelf bericht. De hier genoemde termijn kan verlengd worden als daartoe om organisatorische redenen aanleiding bestaat.

 

De denker Socrates